medya takip
Ankara
DOLAR23.6526
EURO25.5468
ALTIN1495.0

Reha Özcan ve Nejat Dimili’den ”Ah Bella”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Reha Özcan ve Nejat Dimili’den ”Ah Bella”
Televizyon dizisi,’Üç Kız Kardeşler’ile izlenme rekorları kıran ünlü oyuncu Reha Özcan’dan bir sürpriz geliyor.

Televizyon dizisi,’Üç Kız Kardeşler’ile izlenme rekorları kıran ünlü oyuncu Reha Özcan’dan bir sürpriz geliyor. Orhan Veli’nin kimselere anlatamadığı aşkı Bella’dan etkilenerek Nejat Dimili tarafından bestelenen ’Ah Bella’ şarkısını Reha Özcan ve Nejat Dimili birlikte seslendiriyor. Burcu Mutlugil ve Batuhan Mutlugil’in prodüktürlüğünü üstlendiği Ah Bella Novi Müzik etiketiyle 20 Mayıs’ta dinleyiciyle buluşacak. Ah Bella, başarılı oyuncu Reha Özcan’ın ilk single çalışması olması ile müzik tarihine adını yazdırırken çarpıcı albüm kapağı ile de iz bırakıyor.

Tiyatro izleyicisinin Bir Garip Orhan Veli Sahnesinden aşina olduğu Sıcak ve samimi şarkı Ah Bella , Perdesini yırtarak kısa ama unutulmaz bir yaz aşkı gibi müzik dinleyicisinin gönlüne yerleşeceğe benziyor.

Televizyon dizisi ’Üç Kız Kardeşler’ ile izlenme rekorları kıran ünlü oyuncu Reha Özcan’dan bir sürpriz geliyor. Orhan Veli’nin kimselere anlatamadığı aşkı Bella’dan etkilenerek Nejat Dimili tarafından bestelenen Ah Bella şarkısını Reha Özcan ve Nejat Dimili birlikte seslendiriyor. Söz, müzik ve aranjörlüğü Nejat Dimili, mix’i Cihan Barış masteringi Güven Ersoysal’a, prodüktörlüğü Burcu Mutlugil ve Batuhan Mutlugil’e ait şarkının kayıtları Babajim Stüdyolarında gerçekleştirildi. Albüm kapağı ünlü sanatçı Yasin Yaman’ın tasarımı martı simit vapur İstanbul ile şarkının ruhunu dinleyiciye yansıtıyor.

Tiyatro izleyicisinin Bir Garip Orhan Veli Sahnesinden aşina olduğu Sıcak ve samimi şarkı Ah Bella, Perdesini yırtarak kısa ama unutulmaz bir yaz aşkı gibi müzik dinleyicisinin gönlüne yerleşeceğe benziyor.

Şarkı Sözleri:

İstanbul gibisin

Yine sarhoş oluyorum

Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum

Gel gör ki anlatamıyorum

Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum

Anlatamıyorum...

Ah Bella ah... Güzel kadın

Gözlerinde çok yalnızım

Sözler uçar kalır yazım

Ağlasam sesimi duyar mısın

Ah Bella ah... Güzel kadın

Dökülsün dudağımdan adın

Son bir kadeh son bir satır

Ağlasam sesimi duyar mısın


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

Emir’in yeni hiti: “Gelme Yanıma”Önceki Haber

Emir’in yeni hiti: “Gelme Yanıma”

Müsiad’dan Enerji Sektörüne Yön Verecek Strateji PlanıSonraki Haber

Müsiad’dan Enerji Sektörüne Yön Verecek...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar