medya takip
Ankara
DOLAR23.6526
EURO25.5468
ALTIN1495.0

OPPO Find N, iF Tasarım Ödülleri’nde İki Ödülün Sahibi Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OPPO Find N, iF Tasarım Ödülleri’nde İki Ödülün Sahibi Oldu
OPPO’nun ilk katlanabilir amiral gemisi modeli OPPO Find N, iF Tasarım Ödülleri’nde ürün tasarımı ve kullanıcı deneyimi alanlarında iki ödül kazandı.

OPPO’nun ilk katlanabilir amiral gemisi modeli OPPO Find N, iF Tasarım Ödülleri’nde ürün tasarımı ve kullanıcı deneyimi alanlarında iki ödül kazandı.

Dünyanın önde gelen lider akıllı ürün markası OPPO’nun ilk katlanabilir amiral gemisi modeli OPPO Find N, iF Tasarım Ödülleri’nde ürün tasarımı ve kullanıcı deneyimi alanlarında iki ödül kazandı. Geçtiğimiz yıl aralık ayında piyasaya sürülen OPPO Find N’in genel tasarımı her iki ekranın deneyimini optimize eden benzersiz bir ekran oranıyla geliyor.

İç ekran 8.4:9 en boy oranına sahip ve doğrudan yatay modda açılıyor. Böylece kullanıcılar cihazı tekrar döndürmek zorunda kalmadan video izleyebiliyor, oyun oynayabiliyor veya kitap okuyabiliyor. Katlandığında sahip olduğu 18:9 en boy oranı ise tek elle kullanımı kolay bir ekranla kullanıcılara eksiksiz ve alışılmış bir akıllı telefon deneyimi sunuyor.

Açıldığında, büyük boyutuyla yaşattığı deneyimden tam olarak yararlanmak için OPPO Find N, yan yana çoklu görevleri daha sezgisel hale getiren hareketli kısa yollara sahip. Uyumlu bir uygulama kullanırken, ekranı ikiye bölmek için cihazın ortasında iki parmağınızı aşağı kaydırabilir veya tam ekran penceresini, dört parmağınızla sıkıştırarak kayan bir pencereye dönüştürebilirsiniz.

Ek olarak, OPPO Find N’in Gelişmiş Esnek Menteşesi sayesinde iç ekrandaki kırışıklık görüntüsü minimuma iniyor ve cihazın 50-120 derecede durması sağlanıyor. Bu tasarım, katlandığında ekranlar arasındaki boşluğu da pratik olarak ortadan kaldırıyor, daha bütünleşmiş bir görünüm sunarken iç ekranı çizilmelere karşı daha iyi koruyor.

OPPO Find N, Çin’de piyasaya sürülmesinden bu yana büyük bir başarı elde etti ve ilk satış ayında bir milyon siparişi geçti.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

Bulmaca Kulesi’nin Gizemi Kuzu Effect’te ÇözülüyorÖnceki Haber

Bulmaca Kulesi’nin Gizemi Kuzu Effect’te...

Samsung’un ‘Akıllı Monitör’ serisi dünya çapında 1 milyonluk satış adedine ulaştı!Sonraki Haber

Samsung’un ‘Akıllı Monitör’ serisi dünya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar