medya takip
his
Ankara
DOLAR23.6526
EURO25.5468
ALTIN1495.0

Fotoğraf Maratonu Tüm Heyecanıyla Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fotoğraf Maratonu Tüm Heyecanıyla Devam Ediyor
Van Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen ”1. Van Fotoğraf Maratonu’nun” ikinci günü fotoğraf sanatçılarının yoğun katılımıyla tamamlandı.

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen ”1. Van Fotoğraf Maratonu’nun” ikinci günü fotoğraf sanatçılarının yoğun katılımıyla tamamlandı. Maratonun ikinci gününde fotoğraf sanatçıları 2 farklı rotada birçok tarihi ve doğal güzelliği fotoğrafladı.



Kentin tarihi, kültürel, doğa güzelliklerini tanıtmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla Van Büyükşehir Belediyesince ilk defa düzenlenen fotoğraf maratonu tüm heyecanıyla devam ediyor. İlk gününde renkli görüntülere sahne olan maratonun ikinci gününde de fotoğrafçılar en iyi fotoğrafı yakalayabilmek için büyük çaba sarf etti.


Sabah saatlerinde kent merkezinden hareket eden ücretsiz servislerle 1. rota da Çavuştepe Kalesi, Hoşab Kalesi, St. Bartholomeus Manastırı ve Başkale Yavuzlar Mahallesi Peri Bacalarına gelen fotoğraf tutkunları, en doğru kadraj, an ve ışık için kıyasıya mücadele etti. 2. rotada 2. rotada ise Bahçesaray ilçesinde Subaşı, ilçenin Geleneksel sivil mimarileri, Satranç ve Keçecilik fotoğraflarını kareleyen fotoğrafçılara etkinlik süresince ikramlarda yapıldı.



Etkinliğin Başkale Peribacaları ayağını takip eden Mürşide Hatipoğlu, mahalleye geldiğinde büyük şaşkınlık yaşadığını ifade ederek Peri bacalarının heybetinin kendisini büyülediğini belirtti.



Maratonun Bahçesaray rotasında yer alan Adem Hakan ise etkinliğin çok güzel geçtiğini ifade ederek Van’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.



Maraton 21 Mayıs Cumartesi günü 3. Gün rotasıyla devam edecek.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

Müsiad’dan Enerji Sektörüne Yön Verecek Strateji PlanıÖnceki Haber

Müsiad’dan Enerji Sektörüne Yön Verecek...

Netflix, heyecanla beklenen Stranger Things 4 birinci bölümün ilk sekiz dakikasını yayınladıSonraki Haber

Netflix, heyecanla beklenen Stranger Thi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar