medya takip
Ankara
DOLAR23.6526
EURO25.5468
ALTIN1495.0

Demokrasi söyleşilerine ilgi büyük oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demokrasi söyleşilerine ilgi büyük oldu
”Cumhuriyetin 2. Yüzyılına Doğru Ulusal Egemenlik ve Demokrasi Söyleşileri” tarihçi Sinan Meydan ile gazeteciler Fikret Bila, Mustafa Balbay ve Miyase İlknur ile devam etti.

Çankaya Belediyesinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlediği ”Cumhuriyetin 2. Yüzyılına Doğru Ulusal Egemenlik ve Demokrasi Söyleşileri” tarihçi Sinan Meydan ile gazeteciler Fikret Bila, Mustafa Balbay ve Miyase İlknur ile devam etti.

Çankaya Belediyesinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlediği ”Cumhuriyetin 2. Yüzyılına Doğru Ulusal Egemenlik ve Demokrasi Söyleşileri” nin ikinci gün konukları, tarihçi Sinan Meydan ile gazeteciler Fikret Bila, Mustafa Balbay ve Miyase İlknur oldu.

Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde 16-18 Mayıs tarihlerinde düzenlenen söyleşilerin ikinci gün konuşmacılarından tarihçi Sinan Meydan ”Kurtuluştan Kuruluşa Bağımsızlık” konusunda Cumhuriyetin kuruluşuna kadar olan zorlu süreci anlattı. İkinci oturumda ise usta gazeteciler Mustafa Balbay, Fikret Bila ve Miyase İlknur ”Ulusal Egemenlik ve Demokrasi” konusunu ele aldılar.

Söyleşilerin üçüncü ve son gününde ise gazeteciler Deniz Zeyrek ve CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ”Dış Politika, Ekonomi ve İç Siyasete Etkileri” konusuyla Çankayalılarla buluşacak.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

Başkan Gürün 19 Mayıs’ı KutladıÖnceki Haber

Başkan Gürün 19 Mayıs’ı Kutladı

Demirtaş Sakarya Mahallesi’ne Yeni Muhtarlık BinasıSonraki Haber

Demirtaş Sakarya Mahallesi’ne Yeni Muhta...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar